Malin

101- saker att säga

Publicerad 2010-09-28 23:16:58 i Dagligtblaha,

Från att vara insperationslös till att plötligt ha typ 101 saker att säga. Japp det är jag det. Det skulle igentligen kunna bli massor av inlägg men det orkar jag inte skriva. Istället ska jag försöka minimera flummigheten i detta inlägg så gott min trötta hjärna orkar med.

Mat-tankar
Idag fann jag mig själv ståendes i köket med en stekspade i den ena handen och en bok i den andra stekandes pannkakor och helt plötligt kunde jag se mig själv om 20 år stående på precis samma sätt. En bok, glasögon (jag vet inte heller var glasögonen kom i från?!), penna i håret, glada barn som stimmar i köket och en stekspade i handen. Jag skulle stå där och medans jag jobbade med att läsa manuset till en bok eller redigera något laga mat. Jag skulle klottra i kokboken istället för manuset, få stek fett i pannan och inte kunna slute le mot de blonda barnen med fräknar. Fråga mig inte varför de var blonda, jag har verkligen aldrig fantiserat om barn och definitivt inte deras hårfärg. Antagligen blir jag en stressad mor med massor att göra, men som älskar sina barn och är djävligt duktig på att göra saker samtidigt. Tja, om man följer min lilla ingivelse. När sedan såg i min inre version en man kliva in genom dörren med ett sådant glatt faderligt leende och kärleksfull blick var jag tillbaka vid mina pankakor och mitt egna kök. Herregud. Hemma småstads liv. Jag säger då det. Hoppas dock att det väntar några år för det är ju inte precis så jag vill att min närmsta framtid ska se ut. Hum...blonda alltså.

Vidare framtidsplaner
Jag har insätt att det romantiskaste som finns är att gifta mig på en strand i solnedgången långt bort i ett land ingen hört talas om tidigare. Kyrkan känns så överskattad och inte alls mig. Hoppsan. Bröllop och grejor. Jaha, den här dagen slutar inte överaska mig. Jag bröllop?! Hum...Detta tål att tänkas på

Det finns böcker och sedan finns det böcker
Okej så här är det. Det finns böcker och sedan finns det sådana böcker som bara får dig att skratta eller gråta, bli lycklig eller fruktansvärt deprimerad. Jag har idag hittat en sådan bok. En skratt bok. För den får dig att skratta, högt. Inte änns på bussen kunde jag låta bli. Sådana böcker är fantastiska. Så mitt tips till er är att läsa Audrey av Robin Benway för en bok med mer självdistans humor och galna upptåg finns inte. Hum....nu fastnade jag i boken igen.

Gossip Girl
Okej, tillsist jag måste erkänna. Jag är såld på en blond, snobbig serie. Sedan när gillade jag att titta på sådant. Tja, numera är det sedan i fredags. Nu kan jag knappt slita mig från datorn och har jag inte tillgång till den sitter jag med enutav böckerna i handen. Idag har jag bara läst ut en bok den 8 och sett tre avsnitt av sesong 1. Hum...Detta kommer inte sluta bra.

Tillslut
måste jag bara säga att jag köpt en jättefin klänning på rea för bara 280 kr. Den kostade 900 från början. Den är grå med massor av pärlor. Malin är glad tjej. Dessutom har hon träffat fina M idag (GG tar över mitt liv) över en fika. Tillråga på allt håller jag på att få världens dunderförkylning, så om jag inte kan prata imorgon så vet ni varför. Dessutom känner jag för att skaffa en helt ny garderob massa nytt smink, göra något radikalt med håret och börja dricka kaffe. Japp, jag har tappat fotfästet...igen. Varför ska det alltid hända på hösten? Helgen kanske borde nämnas också. Den var helvrickad. Somna på bussen, sittandes på golvet och sicka ett sms till mamma för att berätta att man ligger super full i sängen. Lite för mycket dricka där malin? var komentaren dagen efter. Tja, det kan man ju lugnt påstå! Iallafall, nu ska jag snubbla ner i sägen läsa lite mer i min fantastiska bok, dricka en c-vitamin, sova och hoppas på att både min förkylning, hals och personlighetskris ska lösa sig till i morgon. Förlåt för ett inlägg med bara text men jag orkar inte engagera mig i att hitta passande bilder.

Ni vet att ni älskar mig XOXO.  (Herregud!! Jag är mer drabbad än jag trodde).
Det ska ju låta: Puss fina och sov sovgott! Så det var bättre. <3



Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela