Malin

Andra kalas uppställningen

Publicerad 2011-01-25 21:36:04 i Dagligtblaha,

Möte mot Danmark och med andra kalas uppställningen. En match som inte betyder något. En match vi bara ska speal av och akta oss för skador. Så istället för att referera matchen, så ska jag vidarebefodra några ord från våran lagkapten Tobias Karlsson som skrevs i Aftonbladet innan matchen mot Serbien. En oerhört bra och stark krönika av en Tobias Karlsson, som jag verkligen gillar!

"SVERIGE! 
Det är er kapten som talar

Efter att ha varit i himelen, helvetet och Göteboerg tågar vi nu in i Malmö med minst en fot i marken, blicken i skyn och armarna utsträckta mot er.
   Vi lämnar en tapper spelare kvar i Scandinavium-publiken. När vi svek dig mot Argentina stod du kvar och förlät oss mot Polen genom att inte låta oss släppa taget. Tillsammans vann vi gruppen. Vi kommer för alltid att bära kraften av våra minnen.

Nu hoppas vi att det står en ännu större och starkare publik beredd att kliva ut på planen. Alla är kallade, vart du än är så får du machera med oss. Vi vet inte vad som väntar annat än att det inte kommer bli enkelt. Vårt enda löfte till er är om du går ut med oss på lördag och ger vad du har så ska du få allt av oss så länge vi lever tillsammans i detta mästerskap.
  Vi kanske inte är de bästa spelarna, men vi är säkra på att vi kan slå de bästa lagen om ni är med oss. Ni måste slåss med oss, vi ska kriga för er. Vi är här nu. Hör och hörs ni? Om vi alla blir lite bättre kommer vi bli mycket bättre ihop.
  Låt oss göra något tillsammans som ingen av oss gjort förut. Nu har vi chansen att våga ta risken att vinna.
Vi kommer synas, kommer Du att höras?

//Tobias Karlsson
Lagkapten svenska handbollslaget"

En bra text! En stark text! och jag håller med i alla avseenden. På bilden syns också Balic som Karlsson och Järnemyr knäckte i förra matchen. Den matchen som tog oss till en Semifinal. Den Semifinal som vi får hoppas ser bättre ut en denna matchen mot Dannmark. En smifinal som vi får hoppas att skadorna är lite färre till. För just nu saknar vi både Carlén och Kellström, även om vi nu inte får för fullt. Så jag blundar fårn matchen och hoppas på en semi med bättre fart och ett bättre Sverige! Pussar Fina<3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela