Malin

London, baby!

Publicerad 2011-03-27 22:41:25 i Dagligtblaha,

Nu har jag hunnit med typ tusen saker sedan jag skrev sist. (Lite dålig uppdatering, ja), men det är så det går när livsgnistan är tillbaka! Det känns som om jag står och skriker i 120 decibel av ren lycka, men endå paserar folk runt mig som ingenting. Konstigt det där!

Jag har iallafall hunnit med att göra en MR, vilket var så sjukt läskigt! Mycket läskigare n vad jag trodde det skulle vara... Varit på en teater där de sjöngs falskt i två timmar, med mening såklart. Sedan har jag hunnit vara på resmässan också. En massa inspererande och massa bärande av kataloger. Nu vill jag bara iväg! Dessutom löste någon mitt visumproblem, så nu är allt lugnt. Jag har också fått jobbet kirrat till sommaren, så nu är allt klart. Bring it!

Precis när snön börjar falla har jag hunnit packa och klippa lugg inför lilla London imorgon. Så jag försvinner ur landet fram till torsdag, bara så ni vet! Lite shopping och studiebesök för att fira in våren helt enkelt. Jag ska leka guid också. Tummen upp för det! Så massa pussar vänner. Vi ses på torsdag, med bilder och historier.


Googel bilder är det bästa när man inte orkar leta upp sina egna...




Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela